Kompiskortet

Kompiskortet

Kompiskortet är en möjlighet för dig som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis eller stödperson ta del av olika aktiviteter och arrangemang.
Kompiskortet är ett samarbete mellan LSS Fritid och Kultur - Fritid

Kortet innebär att du betalar som vanligt för aktiviteten/arrangemanget men din kompis följer med gratis. Det kan gälla biljetter, inträde, medlemskap eller träningsavgifter.
Du bestämmer vem som ska följa med, en vän , en personal eller en släkting och det behöver inte vara samma person varje gång.

Var gäller Kompiskortet?

Kortet gäller hos de arrangörer och föreningar i Kronobergs län som anslutit sig till Kompiskortet. Nedan kan du se listan över arrangörerna i Markaryds kommun. Där finns även länkar till övriga kommuner i länet som är anslutna till Kompiskortet och på deras hemsidor hittar du  information om arrangörer i respektive kommun.
Kontakta gärna föreningarna och arrangörerna innan du planerar att gå dit för att ta reda på vad som gäller och hur tillgängligheten är.

Ansökan

Du ansöker om Kompiskortet genom att fylla i blanketten som finns nedan och som du sedan sänder in med ett bifogat foto på dig till:
LSS-Fritid, Martina Öberg
Södra vägen 3
285 34 Markaryd

Kompiskortet skickas sedan hem till dig.

Arrangör

Önskar ni som förening/organisation att ansluta er till Kompiskortet och vill erbjuda fri entré, träning eller deltagaravgift? Anmäl er via blanketten nedan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2020 15:13

Kontakt

Martina Öberg

Undersköterska

martina.oberg@markaryd.se
043372075