Må bra hos oss

Må bra

Markaryds kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare, där medarbetarna trivs och har en god arbetsmiljö. Vi som arbetsgivare erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, delaktighet och möjlighet att påverka, kompetensutveckling och förmåner. Vartannat år genomförs en medarbetarundersökning inom hela kommunen.

Förmån Markaryd

Att jobba på Markaryds kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför får du som anställd tillgång till Förmån Markaryd, en portal där du hittar ett brett utbud av förmåner inom exempelvis hälsa och friskvård samt det mesta som rör din anställning. I portalen finns även hundratals erbjudanden inom nöje, fritid, shopping och resor från benifyDeals. Du får dessutom gratis tillgång till den oberoende pensionsrådgivningstjänsten Lifeplan.

Friskvård

Regelbunden friskvård ger medarbetare bättre möjligheter att möta de krav, såväl fysiskt, psykiskt, socialt och kompetensmässigt som ställs i arbetslivet. Markaryds kommun har bland annat valt att erbjuda anställda ett friskvårdsbidrag om 1000 kr/år. För att omfattas av denna förmån ska medarbetaren vara tillsvidareanställd eller tidsbegränsat anställd för minst sex månader.

Företagshälsovård

Alla medarbetare omfattas av kommunens företagshälsovård. Företagshälsovården har ett brett utbud av tjänster och stor erfarenhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 december 2021 11:10